Szervizünk teljes körű szolgáltatást végez. Ez azt jelenti, hogy a bojler ár több különféle lehetőséget is tartalmaz. Az egyik a helyszínre szállítás, majd a régi berendezés leszerelése, elszállítása, az új bekötése és a különböző részek felszerelése.

Mindezt természetesen a megrendelővel előzetesen alaposan egyeztetjük, hogy konkrétan mire is van szüksége. Nem mindig ugyanaz a feladatunk, ezért a bojler ár egy keretösszeg, ami több elemből áll össze.

Minden esetben átszámoljuk, hogy az adott igényeknek megfelelően alakuljon a bojler ár, hiszen az lesz az ideális, ami mindenkinek jó. Ha a vásárló elégedett, az nagyon fontos, de nekünk szolgáltatónak is meg kell találnunk a számításunkat. A vállalkozások költségei manapság igen magasak, tehát kompromisszumokat kell kötni.

Ezért minden esetben felmérjük a helyzetet és egyeztetünk az elvégzésre váró feladatokról. Csak azután fogunk a munkához, miután a részleteket ismerjük és megbeszéltük. Ez mindkét félnek elfogadható megoldásokat jelent, mivel mindenki tudja, hogy mire számítson.