A divathullámok általában újra és újra visszaköszönnek. Ahogy a nadrágok mérete változik, úgy a kiegészítők is cserélődnek, pont ezért látjuk egyre többször, hogy egy boríték táska lóg a farmer mellett. Régen inkább a különleges eseményeken lehetett találkozni ezzel az igazán nőies tárggyal, amiben éppen elfért a telefon és a lakáskulcs.

Ma már úgy készítik el ezeket, hogy kedvünk szerint hordhassuk, így választhatunk a vállra akasztható, a csuklóra köthető, a kézben vihető modellek közül. Arra is rengeteg példa létezik, amikor ugyanahhoz a táskához több szíj is tartozik, így kedvünk szerint hordjuk.

Miközben a válltáskák nem mennek ki a divatból, addig a boríték táska újra visszatalált és egyetlen gyűjteményből sem hiányozhat. A különböző színek hozzájárulnak a kombinációk kiválasztásához, de a leginkább felkapottabbak még ma is az alapdarabok, mint például a fehér, a fekete vagy az ezüst. Ezek nemcsak ruhákhoz, hanem a hétköznapi viselethez is passzolnak, így nyugodtan felvehetjük a munkahelyen is.