Sokan vágynak strapabíró okostelefonra, hiszen a legtöbb darab az első esést sem éli túl. Ezek a masszív készülékek drágábbak, mint a törékeny társaik, mert tartós anyagból készültek.

Az egyik időtálló készülék a Caterpillar S60, aminek a márkanevét sokszor CAT formában rövidítik. Így már biztos ismerős, hiszen ez az a vállalat, amelyik legelőször rakodógépeket készített és csak utána léptek be a telefonok világába. Az említett készülék a gyűrődéséről híres és a vásárlók csakis jó véleménnyel vannak róla. A Caterpillar S60 különlegessége, hogy hőkamerával van felszerelve, ami éjszaka is működik.

Ez az olyan megfigyelési területen dolgozóknak hasznos, mint a vadászoknak, az erdészeknek és az állatvédőknek. A készülék egyáltalán nem melegedik, csupán akkor fogja langyosnak érezni a hátlapot, amikor folyamatosan használja a hőkamerát. A készülék rendkívül gyors és rendelkezik víz alatti móddal.

A Caterpillar S60 3800 mAh akkumulátorral kitűnik a gyorsan lemerülő telefonok között. A készüléket bátran ajánljuk mindenkinek, hiszen valóban tartós és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik.