Sokszor elgondolkodik az ember azon, hogy mit nassoljon. Legyen édes vagy sós? Ön mit szólna a chia mag keksz ötletéhez? Hogy még nem is hallott a chia magról?

Akkor itt az ideje, hogy megismerje. Ez egyáltalán nem új keletű eledel, hiszen i.e. 3500-ban az aztékok alapélelmiszereinek egyike volt. Igazi szuperélelmiszer, nagymennyiségben tartalmazza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, ugyanakkor kalciumban, foszforban, káliumban is nagyon gazdag. Most, hogy már tudjuk mi a chia, megismerkedhetünk a chia mag keksz elkészítésének módjával.

Ha rákeresünk a bulkshop.hu webáruházra, igazán finom és könnyen elkészíthető receptet találunk. A recept tartalmaz még lenmagot, kendermagot és egyéb természetes csemegéket.

Ez a sütemény sokkal jobb, mint a boltban kapható nassolnivalók, hiszen teljesen természetes, semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz. A chia mag keksz vendégvárónak is nagyszerű, nagyon ízletes sós ropogtatnivaló. Keresse a hozzávalókat a webáruházunkban, mert itt biztosan mindet megtalálja!