Ipari körülmények között csakis precíz szerkezetekkel lehet dolgozni, amelyek a balesetveszélyt minimálisra csökkentik. Nincs ez másképpen a légtartályok esetében sem. A gyárak üzemeltetői egyszerűen megtalálhatják az ideális fajtát, hiszen ezeknek több típusa is beszerezhető Magyarországon. Az egyik kedvelt, gyakran alkalmazott fajta a telepített légtartály. Ez egy olyan nyomástartó berendezés és rendszer, valamint egyszerű nyomástartó edény, amit helyhez kötötten használhatnak a hozzáértők.

A keresett légtartályok közé lehet sorolni a mobil változatot is. Ez pont ugyanolyan, mint az előbbi masina, azzal a különbséggel, hogy ezt a felépítése révén szállítani is lehet, és éppen emiatt az alkalmazása különböző helyeken is megoldható. Léteznek még egyszerű nyomástartó légtartályok is. Ide lehet sorolni minden olyan levegő vagy nitrogén befogadására szolgáló hegesztett edényt, amelyiknek a belső túlnyomása nagyobb, mint 0,5 bar. Továbbá itt fontos megjegyezni, hogy ezen légtartályok nyomással igénybe vett alkotórészei és csatlakozásai ötvözetlen minőségi acélból, alumíniumból vagy öregedésálló alumíniumötvözetekből készülnek. Ezen szerkezeteken kívül, például nagyobb üzemi vagy nyilvános töltőállomás esetén nagyteljesítményű kompresszorra is szükség van. Sokak nagy örömére a CNG töltő eladó a ganzair.hu oldalon, ezért a terméket egyszerűen meg lehet venni. Miért is éri meg ezt a webshopot választani? Főleg azért, mert itt a nagyobb tárolókapacitással rendelkező palackköteg és kimérőszerkezet is kiegészíti a készüléket. Ezáltal a teljes produktumot kapja meg a megrendelő, a lehető legjobb minőségben.

A fent említett cégről tudni kell, hogy az hazánk tíz közüzemi töltőállomásából négyhez teljes egészében ez szállít, míg további háromnál rendszeresen közreműködik az a szakemberei révén. A vállalkozás szakértői gyors reagálású szerviztevékenység következtében folyamatos, hibamentes üzemvitelt garantálnak. Ezen kompresszorok esetében ez nagyon fontos. Amellett, hogy itt a CNG töltő eladó, még igényelhető szaktanácsadás is. Ezzel a vállalat a meglévő és leendő partnereinek akar segíteni.