Ha egy olyan szerkezetet vásárolna, ami nem foglal nagy helyet a lakásban vagy az irodában nézze át a Special Scent kínálatát, ahonnan egyszerűen beszerezheti az áhított portékákat. Az aroma diffúzor pici helyet foglal és nagyon könnyen kezelhető kialakítás.

Az elektromos illatosító készülék egyszerűen programozható napi és heti működtetésre. Könnyen falra szerelhető vagy az íróasztalra helyezhető a nagyszerű megalkotása jóvoltából.

Folyamatos illatot biztosít az elhelyezett helyiségben és semlegesíti a kellemetlen szagokat. Természetes alapanyagú gél kapszulák behelyezésével működik, amelyek őszibarack, kék óceán, grapefruit, hibiszkusz és zöldalma illatokban is beszerezhetőek.

Az aroma diffúzor alacsony energiafogyasztása jóvoltából, akár 60 napon át is működik 2 darab újratölthető elemmel. Fehér, fekete és szürke színekben is megvásárolható a pompás kialakítású kis gépezet. Szerezzen be egy aroma diffúzort az otthonába és élvezze a szerkezet nyújtotta, a lazulás folyamatát elősegítő illatokat!