Stresszes életet élők, folyamatosan rohanó felnőttek, gyakran irigyeljük a kicsiktől a gondtalan, boldog és idilli mindennapjait. A csemeték hétköznapjai valóban varázslatosak, amit a játék webáruház bűvész trükk és mágia felszerelése is fokoz.

A varázslótanoncokat garantáltan leveszi a készlet a lábukról, hiszen a segítségével bűbájos műsorok egész hadával kápráztathatják el az egész családot. Az Animalium fantázianévre keresztelt játék lényege a gondolatolvasásban rejlik, amit a kis csibészek az útmutató követésével könnyedén be is gyakorolhatnak.

Így már nem okoz nehézséget a nézőközönség által kihúzott kártya kitalálása. Ne higgyünk el azonban semmit feltétel nélkül, hiszen mindebben van némi furfang és csalafintaság, de ahogy ismerjük a mondást, a jó bűvész sohasem fedi fel a titkát.

A készlet egyébként nemcsak szórakoztat, de fejleszti a kreativitást, a problémamegoldást, a gyors gondolkodást és a kommunikációt. A mágia birodalmába belépve, a szórakozás előre borítékolható a játék webáruház jóvoltából!