Vannak olyan társasjátékok, amelyeket mindenki imád. Idesorolhatjuk a közismert Monopolyt, ami szinte mindenkinek a gyermekkorában jelen volt. Amennyiben nem, akkor azt most ideje pótolni a Jóbarátok Monopoly beszerzésével! Bizony rengeteg sorozattal kombinálták ezt a játékot, ezért több híres változatát is meg fogja találni, mint mondjuk az Assassin’s Screed vagy épp a Trónok harca.

Ezek csupán annyiban különböznek, hogy a témák az adott sorozatról szólnak, valamint a játékhoz tartozó kiegészítők is, ami a rajongóknak nagy örömet okoz. A Jóbarátok Monopoly játékfigurái mind valamelyik szereplőt hivatott képviselni, amelyekkel a játékosok már el is kezdhetik a szórakozást.

A játéktábla szintén az adott sorozatról szól, valamint annak a legemlékezetesebb pillanatait idézi fel. Természetesen az sem jelent gondot, ha egyáltalán nem ismeri a sorozatot. A Jóbarátok Monopoly minden bizonnyal meghozza majd a kedvet, hogy megnézzen néhány részt belőle. Ezáltal pedig újabb rajongókat tudhat majd magának az egyik legnépszerűbb széria.