Az internetet böngészve, sok érdekességre lelhetünk. A YouTube-on azonban számos videós munkálkodik azon, hogy összegyűjtse nekünk ezeket az érdekességeket mindenféle témában.

Hogyha szomjazunk az éppen aktuális dolgokra, akkor a Knobber Vlog lesz az, amit nyomon követve képben lehetünk minden aktuális témával. Különösen akkor, hogyha érdekelnek a kicsomagolós, vagy ha úgy tetszik, akkor az „unboxing“ videók. De betekinthetünk a közszereplők életébe is, mint például VV Soma esetében.

A Knobber Vlog többek között kitér az Apple termékekkel kapcsolatos témákra is. Mindig megtudhatjuk, hogy melyik a legújabb modell, illetve miért nem lehet szeretni az adott telefont, esetleg egyéb kütyüt, ami bemutatásra kerül.

A Knobber Vlog igazán megérdemli a feliratkozókat, hiszen rengeteg érdekességet szolgáltat nekünk hétről-hétre. Jellemző a változatos tartalom, ezért sohasem lehet megunni. A zene szerelmesei is meg fogják találni azokat az videókat, amelyek a kedvükre valóak, hiszen a Knobber Vlog válogatást készített néhány friss zenekar számaiból.