Tudta, hogy a legfinomabb gyapjúfonal a merinói bárányról származik? A Dél Afrikából vagy Dél Amerikából származó bárányokról lekerülve készül a merino gyapjú fonal, ami a honlapunkon is könnyedén megtalálható, ráadásul nem újra felhasznált szálakat tartalmaznak, hanem egyenesen a bárányról származnak.

A webshopunkból megrendelhető merino gyapjú fonal esetében több márka is képviselteti magát, azonban a legkedveltebb mégis a Drops marad. Alfajtái lehetővé teszik, hogy táskákat, pulóvereket, takarókat, sapkákat vagy mellényeket készítsen. Biztosítja a puhaságot és kényelmet. Most minden merino gyapjú fonal 35%-os kedvezménnyel rendelhető meg, így szezontól függetlenül már most beszerezheti a legkedveltebb színekben. 

Nagyszerű választás a D fonalcsoportra írt mintákhoz, színek terén pedig a bézstől a szürkén át egészen a pirosig vagy a liláig bőven van miből válogatnia. A fonal állaga gyors haladást biztosít, így a kötött ruházati cikk vagy kiegészítő elég hamar elkészül. Választhat kevert szálú, selymet vagy poliamidot is tartalmazó fonalat is.