Az édeskés italokat sokan kedvelik, ezért nagyon népszerűek minden buliban vagy más eseményen. A Monin szirup bizonyára mindenkinek bejön, aki kedveli a gyümölcsös és egzotikus finomságokat. A koktélok legalább annyira keresettek, mint az úgymond tiszta italok. A vodkához kiválóan illenek a gyümölcsös aromák, de például a rum is kívánja ezeket.

Sok más nemzethez hasonlóan, a magyar is előszeretettel fogyasztja a „felturbózott” itókákat, főleg a hölgyek szeretik a tömények erős ízét kissé megbolondítani valamilyen édeskés ízzel. A Monin szirup éppen ezért minden valamire való bár polcán jelen kell legyen, ahol a vendégeknek minőségi italokat szeretnének felszolgálni.

Persze ez a szirup azok mini bárjában is helyet kell foglaljon, akik szívesen készítenek maguknak vagy meghívottjaiknak egy-egy finom koktélt. Nincs is szükség másra, mint egy shakerre, valamilyen jó fajta szeszesitalra, jégre és természetesen a Monin szirupra. A diszkontital.hu webshopban rengeteg variációja megtalálható, még cukormentes változatban is.