A különlegesebb itókákért nem kell feltétlenül messze menni. Akár a szomszédságunkban, Szlovákiában is vannak finom italok, amiket ott is megkóstolhatunk vagy pedig inkább itthon próbálunk ki. A Tatratea ár Magyarországon is nagyon jó, ezért, ha nincs kedvünk vagy alkalmunk átruccanni a szomszédokhoz, akkor itthon is megvásárolhatjuk.

A diszkontital.hu webáruházban ez a termék roppant kedvező árfekvésű, ráadásul nagyon szép választék között szemezgethetünk. A Tatrateáról érdemes tudni, hogy nem teafajta, azonban valóban van köze hozzá, mivel tea és gyógynövények kivonata, amit eleinte tölgyfahordóban érlelnek, majd ezután kivonják belőle az ital elkészítéséhez szükséges anyagokat, végül a keveréket leszűrik.

Nagyon ízletes likőr, aminek azért ereje is van, a legerősebb változata ugyanis 72 százalékos. Az édeskés, gyümölcsös változatait a hölgyek is nagyon szeretik. Mivel a Tatratea ár igen előnyös, a díszdobozos, poharakkal ellátott, egyedi palackos változat ajándéknak is remek. Ön se hagyja ki ezt a finom, de ütős itókát!