Megelégelte már a jelenlegi munkáját? Valami újat, valami kalandosabbat szeretne? Ha Ön is szívesen járná az országot, akár egész Európát is a munkája során, akkor üljön be egy tehergépkocsi volánja mögé! GKI vizsga nélkül azonban ne dédelgessen ilyen jellegű álmokat, viszont ha az megvan, akkor nagyon egyszerűen találhat magának egy jól fizető, biztos állást!

Európa szerte hatalmas hiány van a sofőrökből, ezért a munkáltatók egyre jobban megbecsülik a manapság ritkaságszámba menő munkaerőt. A tervei megvalósításához tehát elengedhetetlenül szükséges a GKI vizsga megléte. Ehhez elsősorban fel kell keresnie a Transzport Studium oktatócentrumot.

A legkézenfekvőbb a transzportstudium.hu weboldalon kezdenie a puhatolózást. Amint minden fontos információhoz hozzájutatott a képzéssel kapcsolatban, akkor már csak le kell adnia a jelentkezését a tanfolyamra az online felületen keresztül és annak végén máris következhet a GKI vizsga. Sikeres teljesítés esetén, a bizonyítványát hamar kézhez kapja, utána pedig indulhat az állásbörze!