Otthonunkat, bútorainkat, a különböző felületeket időről-időre ápolni kell, hiszen az idő vasfoga hosszútávon sajnos semmit nem kímél.

A trinát mestertapasz egyre nagyobb népszerűségnek örvend azok körében, akik kicsit is járatosak a barkácsolás világában, hiszen számos pozitív előnnyel rendelkezik. Abban az esetben, ha otthoni barkácsolásra adjuk a fejünket, előbb-utóbb szembesülünk a fém- és fafelületek egyenetlenségének problémájával. A mestertapasz e hibák orvoslására tökéletes, hiszen biztonságosan kitölti a réseket, emellett gyorsan szárad, a felvitele pedig a kezdő barkácsolóknak sem jelent problémát.

Teljesen mindegy, hogy kül- vagy beltéri területeket szeretnénk javítani a segítségével, mivel tömör és vízálló, mindkét területen bátran megállja a helyét. Azon túl, hogy rengeteg fejfájástól szabadít meg minket, hiszen energiát és időt is megtakarítunk a használatával, gazdaságos is. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy a trinát mestertapasz használata előtt a kívánt felületeket fontos előkészíteni.