Sajnos megvan rá az esély, hogy a gyerek lerántja a televíziót az asztalról vagy a szekrényről. Ez a dolog nem történhet meg abban az esetben, ha beszerez egy remek terméket. A TV fali konzol dönthető forgatható változata tehát biztonságos, de még esztétikus is. Ha a készüléket ráhelyezi, akkor a szobát sokkal modernebbé alakíthatja át.

Mindegy, hogy a kanapé a helyiség melyik pontján helyezkedik el, hiszen úgy állíthatja be a szöget, ahogyan csak szeretné, vagyis onnan nézheti a kedvenc műsorát, ahonnan csak szeretné. A kiválasztásánál figyelni kell néhány részletre. Elsősorban arra, hogy az eszköz milyen típushoz lett kialakítva.

Ez azért fontos, mert néhány darab nem illeszkedik minden termékhez. A teherbírását is szem előtt kell tartani! Nem szabad nehezebb készüléket rátenni az előírt kilogrammnál. Érdemesebb inkább egy nehezebb súlyt elbíró darabot vásárolni még akkor is, ha a televízió könnyebb ennél. A TV fali konzol dönthető forgatható variációi kicsit drágábbak az egyszerű fix darabokhoz képest.