A gyártás területén számos olyan berendezés és eszköz létezik már, ami képes a munkavégzést hatékonyabbá, gyorsabbá és precízebbé tenni. Hasonló eredmény várható el az iparban és kereskedelemben egyaránt ismert vonalkód szkenner típusoktól is, amelyek a nyilvántartásokat is precízen képesek vinni, valamint a vonalas kódrendszernek köszönhetően, minden termék megkülönböztethető a hasonló termékektől.

A vonalkód szkenner könnyen telepíthető, ergonomikus kialakítása pedig a könnyű munkavégzést garantál, ráadásul nem fárasztó a használata. Akár kézben tartható, akár beépíthető fix vonalkód szkenner van a birtokában, szoftverre csatlakoztatható és számos operációs rendszerhez igazodni képes.

Vállalatunk nemcsak dekóderek forgalmazásával foglalkozik, hanem segítünk üzembe helyezni a 1D imager egységeket és megmutatjuk, hogyan követhetőek a termékmozgások a szoftveren. Honlapunkon tanácsokkal is ellátjuk a klienseinket, valamint az érdeklődőket, hiszen nemcsak technikai adatokat mutatunk be, hanem azt is, hogy pontosan milyen modell kell egy adott munkaterületen.