A hideg, szeles idő nemcsak az arcbőrt és a kezeket szárítja ki, hanem az ajkakat is. A gyengéden ápoló ajakír megakadályozza az ajkak bőrének kiszáradását, kisebesedését. Bizonyára mindenki szembesült már legalább egyszer azzal a kellemetlen tünettel, hogy az ajkainak bőre papírszerűvé vált, majd lehámlott. Ha pedig még segít is az ember a bőr leválásában, akkor sebekkel, vérzéssel is számolhat.

A száj lehet a hideg hónapokban is szép és üde, ha a megfelelő terméket alkalmazzuk. Bármikor jó, ha van az ember zsebében vagy táskájában egy jó ajakír. Ezt a kozmetikumot nemcsak a nőknek ajánlott alkalmazni, hiszen a férfiak is ugyanúgy ki vannak téve az ajkaik kiszáradásának.

A HerbArting minden terméke olyan organikus összetevőkből áll, amelyek célzottan ápolják az adott területet. Nincs ez másképpen az ajakír esetében sem, hiszen növényi hatóanyagokkal hidratálja a száj bőrét. A kellemes állagú termék valódi felüdülés lesz az ajkaknak, hiszen már az első használattól kezdve kifejti áldásos hatásait.