Könnyen áteshetünk a ló másik oldalára, hogyha túlzott magabiztossággal teperjük le a partnerünket, mert a döntő pillanatban megtörténhet, amitől minden férfi retteg. Pontosabban az, hogy nem fog történni semmi. De mit lehet tenni az impotencia ellen? Amennyiben a gondot nem valamilyen betegség vagy szervi rendellenesség okozza, akkor kár csüggedni, hiszen van remény.

Sajnos egy ilyen kellemetlen élmény minden alkalommal szorongást fog kiváltani, amikor ismét elérkezik a nagy pillanat, ezért az illető egyre biztosabb lesz abban, hogy az állapota menthetetlen.

Az impotencia lelki okai többek között természetes vágyfokozókkal is kezelhetőek. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyeknek több pozitív hatása van a szervezetre, ezek pedig az aktus közben mutatkoznak meg.

Akik már próbálták, azok elsősorban kőkemény és hosszantartó erekcióról számoltak be, illetve az együttlét is jelentősen hosszabbá vált, mivel egy minőségi vágyfokozóval a megömlés is késleltethető. A megfelelő eszközöket alkalmazva, van kiút az impotencia árnyékából.