Az általános- és középiskolai osztályok életében a közös kirándulás meghatározó szereppel bír, hiszen ezen alkalmak során kovácsolódik jobban össze a társaság, szövődnek nagy barátságok és így fejlődik a csapatszellem is.

A Balatoni Ifjúsági Hotel fantasztikus opciója a nagyobb csoportok pihenésének, hiszen a festőien szép környezet, a kiválóan felszerelt szobák és a szakértő személyzet mellett, számtalan érdekes programmal várja a vendégeit, kortól függetlenül.

Az imént említett tartalmas rendezvények a kulturális, természeti és történelmi látnivalók miatt garantáltan nem hagynak egyetlen percet sem unalomba fulladni!

Ha pedagógusként valóban emlékezetes és gazdag élménnyel szeretné megajándékozni a nebulókat, látogassa meg a Balatoni Ifjúsági Hotel weboldalát, ahol a szobafoglalás mellett, kiválaszthatja a nyaraláson résztvevő gyerekek életkorának függvényében azokat a programokat is, amelyeken részt kívánnak venni. Ezt ráadásul olyan jutányos áron valósíthatja meg, ami nem terheli meg a szülők pénztárcáját.