Mindig akad valami csavaroznivaló a lakásban vagy a ház körül, még akkor is, hogyha nem szerelőműhelyben dolgozunk. Az egyszerű bútort is csavarok fognak össze és nagyon rossz, amikor nem tudjuk összerakni a megfelelő bit készlet hiányában.

Gépi erővel jóval könnyebb, mintha kézzel próbálnánk meg becsavarni a 10 cm-es facsavarokat. Elég embert próbáló dolog lenne egyenként elbánni mindegyikkel kézi csavarhúzóval. Egy bit készlettel viszont elegánsan áthidalható ez a probléma. Nem lesz olyan csavar, ami kifogna rajtunk.

Ha már egy ilyen termék beszerzésén törjük a fejünket, akkor nem árt minőségi csavarozógépet is betenni a kosárba, hacsak már nem rendelkezünk eggyel.

A bit készlet lehet gyanúsan olcsó. Ránézésre nincs semmi gond az ilyen termékekkel, viszont a gondok csak használat közben jelentkeznek. Elkezdenek elkopni a bit készletben található bitek. Intenzív használat során gyakorlatilag az első alkalommal tönkremennek a silány változatok. Ezért lényeges mindig megbízható gyártó termékét választani.