A nagy nemzetközi autógyárak folyamatos pályáztatás útján kötnek beszállítói szerződéseket a különböző alkatrészeket gyártó üzemekkel. Az autóüveg gyártók közül, a Pilkington mára elérte, hogy több autógyárnak is szállít kiváló minőségű üveg alkatrészeket. A Pilkington szélvédő árak a nagymennyiségű eladásoknak köszönhetően, kifejezetten versenyképesnek mondhatóak a piacon. A gyártó mindenegyes termékén szerepelteti a technikai paramétereket.

Ezeket jogszabály szerint, kötelező jelleggel fel kell tüntetni, viszont nem szerepelnek rajtuk az autó márkaneve, amelyikbe beszerelik. A Pilkington szélvédő árak változása nagymértékben függ az adott időszakra vonatkozó alapanyagáraktól. Mivel hazánkban is üzemel gyártóüzeme a cégnek, figyelembe véve a hazai munkaerő költségeket, jelentős megtakarítást tud elérni a cég, ezáltal a Pilkington szélvédő árak kedvezményesebb piaci szinten értékesíthetőek. Természetesen, a világpiaci árakat igyekeznek fenntartani és versenyképesek maradni.

A szélvédők kifogástalan állapota alapfeltétele a műszaki vizsgán való megfelelésnek. A gépjárművek szélvédőjének is sértetlennek kell lennie ahhoz, hogy az semmilyen módon ne akadályozza, ne hátráltassa a sofőrt a kilátásban. A fővárosban pedig, a szélvédő javítás Csepel részén az autouvegek.hu feladata. A cég munkatársai a járművek minden üvegfelületével foglalkoznak.

Legyen az ablak vagy szélvédő, esetleg fényszóró, itt mindent megjavítanak. Akár cseréről van szó, akár felújításról, polírozásról, bátran hozza ide az autóját! A hibátlan munka garantált és az autóüveg tökéletes gyári állapotba kerül. Ha műszaki vizsga miatt most aktuális a szélvédő javítás Csepel területén, bátran adja át a szakembereknek! A szervizben tapasztalt, rutinos szakik dolgoznak, akik bármilyen helyzetet képesek gyorsan és hatékonyan megoldani. A szélvédő javítás Csepelen mindig a lehető legnagyobb gondossággal történik, kiváló minőségben. Ha nem jól dolgoznának, az meglátszana a sérült autóüvegen. A sokéves tapasztalat meglátszik a munkán.