Bizonyára sokan elképzelték már, hogy milyen lehet a kilátás madártávlatból. Egy sétarepülés kupon arra ad lehetőséget, hogy soha nem látott szemszögből csodálhassa a fővárost. Budapestnek rendkívül sok oldala van. Igazán színes és sohasem unalmas. Azonban van egy arca a városnak, amit nem láthatunk az utcákon sétálva vagy autóval közlekedve.

Odafentről teljesen más képet mutat a nyüzsgő főváros, ami egy igazán lenyűgöző látványt nyújt minden alkalommal, ahányszor csak alkalmunk nyílik átrepülni felette. A repülés már önmagában is lenyűgöző, de mint sok minden mást, azt is meg lehet unni, kiváltképp akkor, hogyha egy hatalmas utasszállítóban kénytelen utazni az ember. Néhány alkalommal annak is megvan a maga varázsa, ám korántsem olyan izgalmas, mint egy sétarepülés egy kisgéppel. Így már sokkal több a látnivaló és valóban jobban át lehet élni a repülés egyedülálló élményét.

Minden másként fest fentről, hiszen az épületek tetejét és az utcák labirintusát, ebből a szemszögből nem igazán láthattuk azelőtt. Azonban egy sétarepülés alkalmával új élményekkel gazdagodhatunk és rengeteg érdekes látnivalót fedezhet fel az is, aki úgy ismeri a fővárost, mint a tenyerét. Aki nem szeretné elszalasztani ezt a nagyszerű lehetőséget, annak mindenképp szüksége lesz egy időpont egyeztetésre a szolgáltató partnerrel, legalább 1-2 héttel az esemény előtt.

A sétarepülés hangulata nagyban függ az éppen aktuális időjárási viszonyoktól. Extrém körülmények esetén, a sétarepülésre egy másik alkalommal fog sor kerülni, hiszen első a biztonság! Még egyedi útvonal megtervezésére is van lehetőség, amit a pilótával lehet megbeszélni. Ez még inkább személyesebbé fogja tenni ezt a nagyszerű élményt. A kilátáson kívül, a pilótafülke is számos érdekességgel szolgálhat azoknak, akiket érdekel, hogy miként kell irányítani egy gépet. A sétarepülés kiváló ajándéknak számít a barátoknak, rokonoknak, de akár önmagunkat is megajándékozhatjuk egy ilyen feledhetetlen élménnyel. Az alsó korhatár 6 év. Persze 18 év alatt szülői hozzájárulásra és kíséretre van szükség.