A vállalkozásoknak manapság szükségük van megbízható szerverparkokra. Ma már minden információ az interneten keresztül cserél gazdát. A Dell R720 olyan eszköz, ami minden tekintetben előnyösnek számít, hogyha a sokoldalúságát vesszük figyelembe.

Az ár-érték arányát elnézve nagyon kedvezőnek számít, kiváltképp amiatt, mert felújított változatról van szó. A megbízhatósága megkérdőjelezhetetlen, ami bebizonyosodott az előzőleg elvégzett tesztek alapján.

Akár több száz terrabájtnyi adatot is képesek tárolni. Ez csupán attól függ, hogy meddig kívánjuk bővíteni a tároló kapacitását. Az adatok kezelést Intel Xeon processzorok végzik, de ez mit sem ér, hogyha nincs elegendő RAM a Dell R720-ban. Viszont emiatt sem kell aggódni, mert minden igényt kielégítő mennyiség áll a rendelkezésünkre.

Hogyha nagy adatforgalomra van szükség, akkor nem szabad a véletlenre bízni a dolgokat, ezért a serverelite.hu csapata mindenkinek a segítségére lesz a Dell R720 beüzemelésével és karbantartásával kapcsolatban. Ezen kívül még számos egyedi szolgáltatás közül választhatunk.