A munkaruha fontossága nem új dolog. Nagyon sok olyan munkakör létezik, ahol kimondottan kötelező a megfelelő viselet. Ebbe a kategóriába tartoznak a vendéglátó-ipari egységek is, ahol kötelezően elvárják a tiszta és egyszerű, mégis egységes ruházatot.

Éttermek, konyhák séfjeinek szánt szakács kötény, kabát vagy sapka egyaránt rendelhető tőlünk, klasszikus fekete vagy fehér színben. A poliészter és pamut kombinációjából készült anyag könnyen mosható és vasalható, tartóssága akár években is számolható.

Az általunk forgalmazott szakács kötény gépi hímzéssel személyessé tehető, így az alkalmazottak viselni tudják az éttermének, kávézójának, büféjének logóját.

A magas színvonalat képviselő hímző gépek tökéletes emblémázást biztosítanak anélkül, hogy a szakács kötény anyaga sérülne. Ha velünk végezteti a logózást, akkor az itt kiválasztott kötényekre és egyéb ruházati cikkekre 3%-os árengedményt kínálunk. Ha 200 darab felett vásárol, érdemes egyedi ajánlatot kérnie a munkatársainktól. Éljen a lehetőséggel!