A suliban és az egyetemen a tanárok a lelküket is kiteszik, hogy minél több tudást szuszakoljanak a tanulók fejébe, minél kevesebb idő alatt. Viszont nem mindenki képes együtt haladni a többiekkel, ami nem is csoda, hiszen mindenki egyéni ritmusban szeret és tud tanulni.

Példának okáért, a francia tanulás közben is jól egy kis segítség, ami online formában is érkezhet az interneten keresztül. Természetesen nem a legnehezebb dolgokkal kell szembenéznie a francia nyelvvel kapcsolatban, aki jelentkezik tanuljfranciaul.hu weboldalon.

A saját szintjének megfelelően kezdődik a tanítás, az egyéni ritmusának megfelelően. Ennek köszönhetően, az ország bármelyik részéről megoldható a francia tanulás. Ez a módszer lehetővé teszi többféle módszer alkalmazását, ami az eddigiek során is rendkívül hasznosnak bizonyult.

Ennek tekintetében szöveges feladatok, szóképzés formájában is fejleszthetjük a tudásunkat. A tanártól megfelelő útmutatást fogunk kapni minden alkalommal és így könnyebben lesz elsajátítani a nyelvtant is, ami sokaknak szokott nehézségeket okozni a francia tanulás során.