Voltak idők, amikor a melegedésre, a lakóterek fűtésére, az egyetlen lehetőséget valamilyen fatüzelésű használata jelentette. Szerencsére annak az időszaknak már rég vége van, és manapság számos opció közül választhatunk.

A gázzal történő fűtés az egyik irány. Aki e mellett dönt, annak a gázkazán típusok nagy választékban állnak a rendelkezésére. Számos márka képviselteti magát ezen a piacon, így az Ariston, a Baxi, a Fég, vagy a Hajdú kínálatából is vásárolhatók különböző gázkazán típusok.

Ami az árúkat illeti, van olcsóbb és drágább is. A Fég termékei között már 160.000 Ft-ért is lehet találni fűtő kéményes gázkazánt, a Hajdu egyik kombi kondenzációs gázkazánjáért pedig majdnem 500.000 Ft-ot kell a kasszánál hagyni.

A komfortszerelvenyshop.hu honlapon megtalálható gázkazán típusok között vannak fűtő és kombi modellek is. Az előbbi csoportba tartozó termékek csak és kizárólag fűtésre, azaz az ottho melegének biztosítására használhatók. Utóbbi csoport tagjai viszont a kellemes hőmérséklet kialakítása mellett, használati meleg vizet is képeseket előállítani. Válasszon igény szerint!