Sokan szeretnének megszabadulni a fölösleges zsírpárnáktól, de úgy, hogy közben a sovány izomzatukat növelhessék. Pontosan erről szól a szálkásítás, amit megfelelő étkezéssel lehet támogatni és sikeresebbé tenni a zsírégető edzéseket. Az izmok tonizálása, formálása a cél ebben az esetben, ezért nem nélkülözhető a szakszerű segítség.

Az Alakorvoslás program keretein belül, amit az alakorvoslas.hu weboldalon ismerhetsz meg, igénybe veheted a dr. Farkas Kitti által kidolgozott diétát, ami nagy segítségedre lesz. Az oldalon még recepteket is olvashatsz, amelyeket elkészíthetsz és nyugodtan fogyaszthatsz.

Azoknak ajánlott ez a program, akik heti 150 perc mozgáson túl is sportolnak, akiknek van sportcéljuk, amit el szeretnének érni, ez lehet a szálkásítás is. Jó tudni azt, hogy mit és miként kell fogyasztani annak érdekében, hogy az elért eredmény megtartható lehessen. Amennyiben csatlakozol az Alakorvoslás programhoz, ezzel sem lesz többé gondod. Ehhez lépj be minél hamarabb a fent említett honlapra!