Léteznek rendkívül bűbájos, aranyos kutyusok és kevésbé gyönyörűek, de ebben az esetben mindenkit megnyugtathatunk, hogy kimondottan esztétikus jószágról lesz szó. A Biewer Yorshire terrier csinos, aranyos, mondhatni ennivaló apróság. Ezt a kedvességet a mérete is fokozza, hiszen kistestű állatról van szó.

Nem véletlen, hogy oly népszerű a Biewer Yorshire terrier, főként mostanság, amikor egyre könnyebben lehet újszerű, régebben ritkaságszámba menő állatokhoz hozzájutni. A tenyésztők ügyesen ráéreztek ennek a típusnak a varázsára és igyekeznek meglovagolni a népszerűséget.

A Biewer Yorshire terrier sokaknak az ideális választást jelentheti, ha kutyákról van szó. Például kisgyermekes családokat, öregeket, magányos idősebbeket értünk ez alatt, de természetesen nem lehet kategorizálni az ajánlott célcsoportot, ami a gazdikat illeti. A Biewer Yorshire terrier kapcsán el kell mondani, hogy az étkezésére ajánlatos figyelni. Kistestű kutya lévén nem fog sokat enni, viszont annál lényegesebb, hogy tartalmas legyen az eleség, a kedvencünk pedig lelje örömét az elemózsiában.

A betegségek és érzékenység kialakulását elkerülendő is fontos az étel minősége, ezzel kapcsolatban meglehet, jó ötlet egyeztetni az állatorvossal vagy szakértővel, aki járatos a kutyusok anatómiáját illetően. Sokakat érdekel, hogy mennyire hangoskodik, ugatós-e a Biewer Yorshire terrier? Az igazság az, hogy a kevésbé hangos kutyusok közé tartozik, de fontos, hogy ne legyenek idegesítő körülmények és persze mindig lényeges az oktatás, a tanítás.

admin