Ha nem tudsz dönteni, hogy Számodra vagy a szeretteidnek melyik illóolaj lenne a legideálisabb, most jól figyelj! A doTERRA hatalmas meglepetést tartogat a Számodra: megérkezett a különlegesen egyedi illóolaj válogatás, az ősi kultúrák és évezredekkel ezelőtt letűnt civilizációk jegyében. Nem is találhatnál ennél szebb ajándékot, ha magadat vagy a szeretteidet szeretnéd maradandó élménnyel megajándékozni.

A csomag 6 darab, egyenként is értékes doTERRA limitált kiadású esszenciális illóolajat tartalmaz, amelyeket a korabeli feljegyzések szerint, egytől-egyig a hajdani kultúrákban is a jóllét javítására használtak. Az első, a szomáliai mirha esszenciális illóolaja, amelynek értéke bizonyos korokban az aranyéval vetekedett.

A második a tömjén, amelynek külső és belsőleges alkalmazási indikációiról ódákat zenghetnénk. A következő a török galbánum, amiről még a biblia is említést tett. A rómaiak és a görögök a szépségápolási szerekbe tették. A negyedik illóolaj az Egyiptomból származó izsóp, a görögök és héberek korábban szentként tisztelt növénye. A frissítő illatú olaj desztillált vizes keveréke takarítási célokra is alkalmas. 

A csomagba ötödikként a kellemesen nyugtató hatású balzsamosszuhar olaj került. Végül pedig, az illóolaj válogatás utolsó, azaz hatodik tagja az évezredek óta használatos, valamint a szeretet, becsület, boldogság és nagylelkűség szimbólumaként ismert, közönséges mirtusz illóolaj, amelyhez marokkói és albán növények szolgáltatnak kiváló minőségű alapanyagot. Ha kedvet kaptál hozzájuk, gyere, az Olajkert oldalán megtalálod őket!