Ha csak egy kicsit is megpattintja a tetőtéri ablakot, máris esély van arra, hogy zavaró szúnyogok szabaduljanak be helyiségekbe. Ezek pedig éjszaka totál ki tudják akasztani az aludni vágyó családtagokat. Létezik azonban tetőtéri szúnyogháló a probléma kiküszöbölésére, ami rögzíthető lehúzva és felhúzva egyaránt, speciális szövésének köszönhetően pedig továbbra is könnyedén beengedi a napfényt.

Az esztétikus megjelenést az alumíniumkeretnek köszönheti. Ha most készül kialakítani az egész rendszert, akkor mindenképp érdemes felkeresnie cégünket, hiszen nemcsak szúnyoghálókat rögzítünk fel, hanem teljesen új tetőablakok gyártását és annak szakszerű beépítését is vállaljuk.

A gyárilag rögzített sínekbe utólag is szerelhet még beltéri vagy kültéri árnyékolókat, hővédő rolókat. A tetőtéri szúnyogháló és a különféle rolók árát, műszaki paramétereit, de az előnyeit is az oldalunkon megtalálja, ugyanakkor telefonos egyeztetéskor bátran rákérdezhet mindarra, ami érdekli a termékeinkkel kapcsolatban.