A Bosch HSS-R vasbeton fúrók egyszerre tartósak és rugalmasak, köszönhetően a melegen történő kialakításnak. A DIN 338 szerinti vasbeton fúrószár tehát szinte mindennel képes megbirkózni. A szakemberek ezért is választják ezt olyan szívesen.

Ezen terméknél adott a korszerű kialakítás, hiszen a spirálhornyon oxidréteg van, ami gyors forgácselvezetést biztosít. A vasbeton fúrószár mellett szól a robusztus magvastagság is. Azt is tudni kell, hogy a munkatartománya jellegzetesen kemény, ezáltal nagyon hosszú élettartamú is lehet.

Az Online Szerszám internetes boltban nem csupán egy darab vasbeton fúrószár vehető meg, hanem akár egy hatdarabos készlet is, ami 1x 2,0/24, 1x 3,0/33, 1x 4,0/43, 1x 5,0/52, 1x 6,0/57 1x 8,0/75 mm méretű tartozékokat tartalmaz. Mit kell még tudni a kellékekről?

Nos, a fúrószárak színe fekete, a befogószár a furatátmérőnek maximálisan megfelel, illetve a görgős-hengerlésű spirál köszörült éllel, vízgőzben megeresztve került gyártásra. Az ötvözött és ötvözetlen acél megmunkálásához, nemvas fémek, szürkeöntvény és kemény műanyagok kezeléséhez tökéletesen beválik ez. A vasbeton fúrószár 900N/mm2 szakítószilárdságig kiválóan megfelel.

Tartósak és modernek a körfűrészlapok is

A fent említett internetes áruházban nem csupán a fúrók, hanem a fűrésztárcsák is megvehetőek. A Bosch Expert for Fibre Cement körfűrészlapok akkor kötelezőek, amikor egy akkus szerszámmal rendelkezik az ember, hiszen ez a tartozék képes maximálisra növelni az akkumulátor üzemidejét.

A speciális körfűrészlapok teste képes csökkenteni az anyageltávolítást és a súrlódást. A körfűrészlapok nem mellesleg sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a megszokott tárcsák, illetve simává és könnyűvé teszik a vágást, legyen szó bármilyen helyzetről.

A PCD fogazata révén rendkívül hosszú az élettartamuk, még igen abrazív anyagok vágásakor is. A körfűrészlapok ideálisak a szálerősítésű cementlapok vágásához. A tárcsák sokoldalúak, hiszen számtalan termékhez alkalmazhatóak, legyen szó egy sima akkus merülő vagy épp kézi körfűrészről.