A bőröndök méretének repülővel való utazáskor van a legnagyobb jelentősége. Ha a kézipoggyász mérete nem felel meg a légitársaság által meghatározott paramétereknek, akkor nem vihető fel a fedélzetre.

A problémák elkerülése végett, érdemes a kabin méretű bőrönd vásárlása mellett dönteni. Praktikusság, egyszerűség szempontjából a görgőkkel ellátott bőröndök előnyösek. Különböző színekből lehet válogatni, igen dekoratív megjelenésűek.

A legfontosabb mégis a minőség és ellenálló képesség, mivel nem egyszer használható termékről van szó, hanem több évig, megannyi alkalommal forgatott eszközről. A rendszeres igénybevétel érdekében, érdemes pénzt szánni a jó minőségű és időtálló anyagból készült termékre.

A Bontour webáruház kínálata számos választási lehetőséget kínál a vásárlóknak. A kabin méretű bőrönd leggyakrabban 55x40x20 cm, de létezik 55x39x20 cm, valamint 55x35x20 cm változat is. A választék igen széles skálán mozog, érdemes a választék megtekintéséért a Bontour webshop oldalára látogatni.