A különböző dokumentumok között nem mindig könnyű eligazodni. Néha elég nagy káosz tud kialakulni, ha figyelmetlenek vagyunk. Ezt megfelelően kompenzálhatjuk az irattartó papucs beszerzésével és szakszerű használatával. Ez a kifejezetten egyszerű, de annál hatékonyabb termék arra szolgál, hogy akár nagyobb mennyiségű lapot is elhelyezhessünk.

Az egyik vége alacsonyabb, míg a másik olyan magas, mint az A4-es papír, aminek a tárolására ki lett alakítva. Ezen a részen külön kihúzólyukkal van ellátva, hogy egyszerűen kimozdítható legyen a nyugalmi állapotból, ha valamit bele akarunk tenni vagy eltávolítani. A irattartó papucs általában kartonból készül, ezért mindenképpen száraz helyen kell tartani.

A raktározás, archiválás esetén hatalmas előnyt garantál, főleg ha fel van címkézve. Ha a vállalkozásunk jelentős mennyiségű iratot termel havi szinten, akkor ne fogjuk vissza magunkat, hanem legyen egyszerre nagyobb tételben megrendelve az irattartó papucs! Meglátogatva az irosz.hu oldalt, többféle típus között válogathatunk.