Vannak olyan ingatlanok, ahol nem életvitelszerűen tartózkodunk, hanem csak időszakosan töltünk el néhány napot. Ilyenek a nyaralók például, ahová évente egy-két hetet utazunk el és nincs szükség komoly, költséges épületgépészeti rendszerek telepítésére. A használati meleg víz előállítására egy elektromos vízmelegítő jó választás lehet.

A rendszer lényege, hogy a hideg vizet, közvetlenül a csapból való kifolyás előtt egy kis tartályon keresztül vezeti, amit nagykapacitású fűtőszál pillanatok alatt felmelegít, így tulajdonképpen néhány másodperc alatt képes meleg vizet előállítani. Az elektromos vízmelegítő fűtőszála a ház villamos energia hálózatáról kapja az áramot.

Így csak víz- és villanyhálózatra van szükség ahhoz, hogy a nyári pihenésünk zavartalan és kényelmes legyen. Fűtésről természetesen nem kell gondoskodnunk, hiszen nyár van. Az elektromos vízmelegítő többféle méretben és teljesítményben kapható, mindenkinek az igénye szerint. A szerelvenybolt.hu webáruházban óriási választékot talál mindenféle fűtési megoldásról.