Bár az emberek többsége a gyönyörű tengerpartokat választja nyaralása helyszínéül, Törökországban például varázslatos hegyvidékeket is meg lehet látogatni. Kemer a Tahtali-, más néven Olympos-hegy fő természetes területe, amit az istenek lakhelyének tekintenek, és évről évre rengeteg turistát vonz. Ha érdekelnek az olcsóbb török utak is, kattints IDE!

Fontos és nagy turisztikai központ Kemer, ahol nem pusztán a strandokat fedezhetitek fel, de a gyönyörű környéket, csodálatos tájakat is. Rengeteg látnivaló található meg itt, amiket legalább egyszer az életben érdemes meglátogatni. Az Euro Travel utazási iroda szervezésében könnyen és zökkenőmentesen juthattok el erre a varázslatos tájra.

A kemeri szállások fotóit is megtekinthetitek, ha beléptek az eurotravel.hu weboldalra. All inclusive ellátásban lehet részetek az utazás során, ami hatalmas előny, főleg a gyerekekkel utazóknak. Minden kényelemben részesültök ezen a nyaralóhelyen, pihenhettek, felfrissülhettek a szabadságotok ideje alatt.

Színes, érdekes helyek

Nem túlzás a világ egyik legszebb országának nevezni Törökországot, hiszen különleges látványosságokat vonultat fel az ideutazók elé. A pihenni vágyók elmerülhetnek a Török Riviéra, a lenyűgöző természeti tájak nyújtotta élvezetekben. A Riviéra keleti részén található Alanya nagy közkedveltségnek örvend.

Az üdülőváros a Toros-hegység és a Földközi-tenger között helyezkedik el, Antalya városától 120 km távolságra. A fürdőzés szerelmeseinek nagyszerű választás, mert gyönyörű, hosszan nyúló partszakaszokkal rendelkezik. Alanya mediterrán növényzetét leginkább örökzöld cserjefélék, libanoni cédrusok, feketefenyők és fügefák alkotják.

Egyéb programokon is részt vehettek, például különleges látnivalókat ígér a Damlatas barlang, amit érdemes felkeresnetek, mert garantált, hogy életre szóló élményben lesz részetek. Emellett rengeteg bazár található meg és felejthetetlen élményt nyújt a pezsgő éjszakai élet is. Tehát minden adott, ami kell egy pihentető, szórakoztató, emlékezetes nyaraláshoz.

Pihenés a homokos parton

Aztán, az említett utazási iroda munkatársainak szervezésében eljuthattok Belek nyaralóközpontba is, ami széles, homokos partjának és azúrkék hullámainak köszönhetően, a strandolni vágyók nagy kedvencének számít. A festői partszakaszon több golfpálya is várja a játék szerelmeseit. Népszerű kirándulóhely a nyaralók körében a Kursunlu vízesés, ahol több mint 100 féle ritka madárfaj is él.

A piacon beszerezhettek jó pár autentikus török holmit is, többek között ajándékokat is az itthon maradottaknak. A homokos parton kiválóan szórakozhattok, fürödhettek, napozhattok. A Beleken található szállodák minden luxust biztosítanak számotokra, ami egy felhőtlen, gondtalan szabadság eltöltéséhez szükséges.

Mindezt korrekt áron kaphatjátok meg, amiről magatok is meggyőződhettek a weboldalon található szálláskínálatok megtekintésével. Törökország bármelyik része ideális az évi szabadság eltöltésére, érdemes megfontolni a foglalást már most, mert ha az utolsó percre hagyjátok, akkor korlátozottak a választási lehetőségek.