A nagyteljesítménynek az ára, hogy sok energiára van szükség. Éppen ez a helyzet a tabletekkel, laptopokkal, okostelefonokkal. Ezért nyert egyre nagyobb létjogosultságot a hordozható töltő.

Egy minőségi változattal a 4000 mAh akkus telefont akár háromszor is feltölthetjük. Az átlagfelhasználóknak nem minden esetben van szükségük erre, de nem árt, hogyha van nálunk egy hordozható töltő. Akármikor kerülhetünk olyan váratlan helyzetbe, amikor nincs lehetőségünk egy fali csatlakozó mellett megvárni, ameddig a telefon feltöltődik.

Egy hordozható töltő azonban kényelmesen elfér a zsebünkben vagy a táskánkban a telefon mellett, amit akármikor rácsatlakoztathatunk. Aki szeret mobilon játszani, az reggel el se induljon töltő nélkül, mert könnyen lehet, hogy délre már lemerül! A hordozható töltő napelemes változata is kapható a blitzwolf.hu webáruházban.

Ez kifejezetten előnyös nyaralás vagy kirándulás alkalmával, ahol nemcsak a barnulás végett örülhetünk a verőfényes napsütésnek, hanem így a telefonunkat is feltölthetjük.