Közeledik a nemzetközi nőnap, amikor is az urak valamilyen ajándékkal szokták meglepni a kedvesüket, szerelmüket. A megszokott virágcsokor és bonbon kiváltható egy Orient karóra által ebben az évben. Ennek biztos nagyon fog örülni a szíve hölgye, mert ez a gyártó nemcsak szép és divatos modelleket dobott piacra, hanem igazi remekműveket alkot.

Az ötvenes évekig nyúlik vissza az Orient karóra története, a vállalat már az első pillanattól kezdve a mechanikus óraszerkezeteket preferálta. Még akkor is kitartott az eredeti elképzelése mellett, amikor a legtöbb konkurense a kvarcszerkezetek irányába indult el.

Szemrevaló design és megfizethető ár jellemzi az Orient karóra típusokat, de ezek mellett a precizitás is kiváló tulajdonságuk. Megjelenésükben és árakban igen széles rétegnek szólnak ezek a karórák, mert a márka hitvallása az, hogy mindenkinek biztosítani kell azt a remek életérzést, amit csak egy trendi, megbízható kiegészítő nyújthat. Kedves ajándék az Orient karóra, tehát lepje meg vele élete párját!