Minden testrészünknek megvan a maga pótolhatatlan szerepe, de a funkciók mellett, az esztétikum sem elhanyagolható. Erre a hölgyek különösen odafigyelnek és ők jól tudják, hogy a körmök, les ongles mennyire fontos helyet foglalnak el a megjelenésben és az üzenetek közvetítésében.

Jelképes értelemben, a nők körme a hatalmat képviselheti, hogy képesek megvédeni magukat és önállóak, függetlenek. Habár a modern társadalomban mindez valóban csak szimbolikus, ám fontossága egyre jobban az élvonalba kerül.

Egy egész művészeti ág keletkezett a köröm ápolásából, a műköröm építéséből és annak díszítéséből, mert les ongles nem csupán egy testrész, hanem egy felület, amin megmutatkozik a személyiség és ahol a vágyak is teret kapnak.

Ahhoz, hogy a szépség szemmel látható legyen, szükség van minden olyan kellékre, amelyek révén briliáns és elkápráztató végeredmény születik. A melrose-swiss.ch oldalon csúcsminőségű, professzionális termékek hada várja, ahol mindent megtalál, ami les ongles és a női hatalom képviseletéhez szükséges.