Aki a valódi minőséget keresi, az valószínűleg nem fog csalódni ezen gyártó termékeiben, hiszen minden szerszámgép a prémiumminőséget képviseli. Nincs ez másként a Makita akkus fúró esetében sem, ami egy rendkívül megbízható eszköz, ráadásul nem igényli a rendszeres karbantartást sem.

Ideális otthoni barkács-célokra, de megállja a helyét a nagyüzemi környezetben is, ahol nap mint nap intenzív igénybevételnek van kitéve. A li-ion akkumulátorok többre képesek, mint azt gondolnánk. A keményebb anyagokat is könnyedén át lehet lyukasztani a megfelelő tartozék használatával.

A Makita akkus fúró alkalmazható fához, fémhez és műanyaghoz egyaránt. De miért akku és miért nem inkább a vezetékes? Mert egyszerűbben hordozható. Feltöltött állapotban akár az erdő közepén is előkaphatjuk, hogyha szeretnénk egy kunyhót építeni a fejünk fölé.

Értelemszerűen ez az utolérhetetlen mobilitás a Makita akkus fúró legnagyobb előnye. Jól kézre áll az ergonomikus markolatnak köszönhetően. Állítható a Makita akkus fúró sebessége és fúrási iránya is.