A szakértők korábban ezt a vállalatot építőipari gépek, billenőkocsik és daruk gyártójaként ismerték. A Liebherr azonban széles körben népszerűvé vált a prémium háztartási hűtőszekrényeivel. A cég a kiváló minőségű termékeknek, a széles választéknak és az egyedi technológiáknak köszönhetően, szilárdan beásta magát a prémium hűtési piacra és jogosan tekintik a hűtőszekrények elit kategóriájának.

A márka rajongói között létezik egy vélemény, miszerint a hűtőszekrény kifejezés megegyezik a Liebherr brandel, minden más csak alacsony hőmérsékletű ételtároló. A termékek előállítása során, a jelenleg elérhető legjobb innovációkat alkalmazzák.

Idetartoznak a hagyományos és az idővel igazolt klasszikus technikák, a legújabb fejlesztések, az exkluzív technológiák és a modern tervezési trendek. A társaság sok figyelmet szentel a kombinált hűtő rendszerrel rendelkező modelleknek. Ennek a megközelítésnek az előnye, hogy a két rekeszes Liebherr hűtőszekrényekben egyszerre van csepphűtő rendszer a hűtőszekrénynek és NoFrost technológia a fagyasztónak.