Az, hogy tisztában legyünk a testünk működésével, az önismeret első lépése, hiszen csak akkor tudjuk megélni a nőiességünket, ha megértjük és elfogadjuk a szervezetünk funkcionálását. Fontos, hogy kapcsolatot teremthessünk a testünk természetes funkcióival, ebben pedig nagy segítséget nyújt az Aviva torna.

Szabó Kitti Aviva torna oktató pont ezért népszerű Budapesten. A szakember ugyanis nagyszerű online tanfolyamokat tart, amelyeknek során elsajátíthatjuk az Aviva módszert. Voltaképpen ez egy olyan mozgásforma, amit a magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki.

A speciális beszorító és ellazító gyakorlatok kiválóan támogatják a méh és a petefészek működését, valamint egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Az eljárást gyakran hormontornának is nevezik, mert egyedülálló hatást gyakorol a belső elválasztású mirigyek működésére. A gyakorlatok beindíthatják a szervezet öngyógyító folyamatait is.

Csak nőknek segít?

Nem, mert az Aviva torna amellett, hogy hatásos lehet számos nőgyógyászati probléma esetén, az urológiai betegségek tüneteinek enyhítésében, megszüntetésében is élen jár. Evidens, hogy az idő múlása, a helytelen életmód, a rossz szokások a férfiak egészségére is negatív hatással vannak.

Elgyengülnek a szövetek, és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése is súlyos elváltozásokat, betegségeket eredményezhet. Az Aviva módszer egyszerű 18 gyakorlata segíthet az uraknak a prosztata- és potenciaproblémákon. Ugyanakkor hatásai közé sorolható a renyhe bélműködés megszüntetése is. Ez utóbbi szintén sok betegség kiinduló forrása lehet.

Az ülőmunkát végző férfiaknál is jó eredményeket hoz az Aviva torna, ugyanis esetükben elsődleges feladat a vérkeringés fokozása, a mozgás pedig növeli a szövetek energiaszintjét. Regeneráló, fiatalító eredményt hoz, mert a vérkeringés hatására csökkennek a toxinok. Tehát a módszer mindkét nem tagjainak rengeteget segíthet az egészségük megtartásában vagy a regenerálódásban.

Még több információ ismerhető meg

Az Aviva módszerről érdemes alaposan tájékozódni, mert mint láthatjuk, nagyszerű hatása által megszabadulhatunk többféle egészségügyi problémától. Az informálódást lehetővé teszi a valtozasmuhely.hu weboldal, ahol minden részletesen le van írva az Aviva módszerről. Megismerhetjük az eljárás hatásmechanizmusát, megtudhatjuk, hogy milyen egészségügyi problémák esetén alkalmazható sikerrel az Aviva torna.

Olyan emberek tapasztalatait, véleményeit is megismerhetjük a honlapon, akik elsajátították a módszert, és már érzik annak pozitív hatásait. A tanfolyamra való bejelentkezés szintén ezen a honlapon keresztül történik, tehát itt foglalhatunk időpontot online.

Akkor is célszerű megtanulni és rendszeresen végezni az Aviva tornagyakorlatokat, ha nincsenek egészségügyi problémáink, hiszen a megelőzés nagyon fontos. sokkal egyszerűbb természetes módon, mozgás által kivédeni a betegség megjelenését, mint később kezelni azt. Nőknek és férfiaknak egyaránt tanácsos jelentkezni az Aviva tanfolyamra, ami mindössze 4 óra hosszat tart.