Az okostelefonok mindenhol ott vannak. Néhány éve hatalmas szenzációnak számított, amikor valaki megtehette, hogy beengedte az internetet az otthonába, most pedig ott lapul minden ember zsebében. Éppen ezért vált fontossá a mobil weboldalkészítés.

Ezeknek az eszközöknek a túlnyomó része más operációs rendszert futtat, mint az asztali számítógépek és a felhasználó sem billentyűzettel meg egérrel navigál a rendszerben, hanem érintéssel.

Ezért a mobil weboldalkészítés során, elsősorban arra kell odafigyelni, hogy az elkészített felület felhasználóbarát legyen. Egy tenyérnyi felületen fog navigálni a felhasználó, ezért a fontosabb opciókat kell előtérbe helyezni, amikre a leggyakrabban fog rábökni. A mobil weboldalkészítésben élen jár a pixelhuszar.hu csapata, hiszen több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek.

A mobil weboldalkészítés általában 2-3 hetet vesz igénybe. Amennyiben igény van rá, az elkészített weboldal karbantartása is megoldható. Így biztosak lehetünk az állandó látogatottságban és megfelelő működésben.