Ez a nagyszerű mesterséges fényforrás igazán profin lett kivitelezve. Manapság már megtalálható minden sminkszalonban és nem hiányozhat a profi fotósok felszereléséből sem a LED körlámpa.

Minden fontos opció megtalálható rajta, amivel hozzájárul a tökéletes fénykép és smink elkészítéséhez. Dimmerrel könnyedén állítható a színhőmérséklet, így könnyedén el lehet érni a kívánt beállítást. Ezen kívül számos olyan tartozék található a csomagban, amikkel praktikussá válik a használata és ezeket sem kell külön-külön beszerezni.

A szett tartalmaz többek között egy 2 méteres állványt, amire valószínűleg gyakran szükség lesz. Mivel manapság már a telefonokkal is nagyszerű képeket lehet készíteni, ezért a csomagban helyet kapott egy mobiltartó is.

Ebbe bármilyen készülék rögzíthető, ami nem nagyobb mint 6”. A LED körlámpa esetében sokat számít a hordozhatóság is, éppen ezért egy táska is mellékelve van a további tartozékok mellett. A LED körlámpa közepén található egy menet, amiben bármilyen fényképezőgép rögzíthető.