A címben feltett kérdés ugyan kicsit butácskán hangozhat, hiszen a választ már maga a termék elnevezése megadja. Érdekesebb dolog azonban, hogy milyen módszereket alkalmaz a mellemelő és miként segít a vonzó megjelenés kialakításában.

Ennek a kérdésnek a megválaszolását először is azzal kell kezdeni, hogy többféle típus létezik. Nyilván mindegyik egy kicsit más elven működik, illetve van olyan, amelyik a teltebb keblekhez szükséges, de olyan is, amelyik tökéletes a kisebb mérethez.

A működési elvet tekintve a mellemelő nagyon hasonló a pushup melltartóhoz. Tulajdonképpen egy plusz tömés kerül a melltartó alsó részébe, ami kicsit megemeli, kihangsúlyozza a kebleket. Vigyázni kell azonban, nehogy túlzásba essünk, hiszen a nyakunkig feltolt cicik egyáltalán nem szépek, sőt, egyenesen taszítóak.

Itt is kulcsfontosságú kell legyen a természetesség. Persze a mellemelő segít egy kicsit trükközni, de még mindig hozni fogja a kívánt, természetesen szép hatást. Létezik olyan, amelyik csak egy betét, de öntapadós formában is kapható. Válassza azt, amelyiket a leginkább kényelmesnek érzi, hiszen garantáltan sokat fogja hordani!

Érdemes egy pár pillantást vetni a szexi molett fehérnemű szekcióra is, hiszen itt is találhatóak trükkös darabok. A plus size kategórián belül, minden olyan dolog megtalálható, ami a 40-es konfekcióméret felett van. Most sokan azt gondolják, hogy ezen méret fölött nincs olyan, hogy szexi darab.

Ők mindenképpen kattintsanak, hiszen ez határozottan nem igaz, amiről saját maguk is meggyőződhetnek. Megannyi szexi molett fehérnemű, melltartó, tanga, bugyi, jelmezek, hálóingek és még rengeteg minden felsorakozik! Az árak is igazán kedvezőek, így nem kell azon sem aggódni, hogy a fél havi fizetését ott kell hagyni.

Nem beszélve arról a tényről, hogy a szexi molett fehérneműk igazán minőségi darabok, ezért pedig hosszú ideig számíthat rájuk. Kényelmes viselet a hétköznapok során, de akkor is nagyon jól jöhet, ha valaki igazán különleges személyt szeretne meglepni vele. Kezdje saját magával!