Sokan nincsenek tisztában a szó a jelentésével. A raftingolás magyar kifejezéssel vadvízi evezést jelent. Ezzel a fogalommal már biztosan mindenki találkozott. Sőt, már többen ki is próbálták.

Sajnos hazánk területén nincs lehetőség rá, viszont más országokban igen. Kiváló programokon vehet részt, ha elviszi a családját vagy barátait egy ilyen túrára. Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában, valamint Romániában áprilistól egészen októberig foglalhat időpontot.

A raftingolás során 8-12 személy ülhet a kenuban. Ilyenkor oktatókkal együtt mennek ki a nyílt vízre. A szakemberek mindent részletesen elmagyaráznak annak érdekében, hogy a résztvevők helyesen járjanak el minden helyzetben. A túrákkal kapcsolatban meg kell említeni, hogy soha sem tartanak egész nap.

Naponta kétszer lehet a dologra sort keríteni. A délelőtti és a délutáni órákban is részt vehet. Ön dönti el, hogy mikor szeretne túrázni. A raftingolás nem túl drága. Mindenkinek elérhető, így akinek kedve támad hozzá, az bátran jelentkezzen!