Aki szereti ezt a népszerű szeszesitalt, az örülhet, hiszen az italneked.hu webáruházban rengeteg változata kapható. A vodka ár nagyon kedvező lett az elmúlt hetekben, ami elmondható a prémium termékek esetében is.

De mi az, ami meghatározza, hogy mennyibe kerül egy ilyen szeszesital? Természetesen, nem más, mint a tisztasága. Hogyha erre gondolunk, akkor biztosan az orosz nép fog az eszünkbe jutni, mivel előszeretettel készítik és fogyasztják.

Azonban a sors úgy hozta, hogy egy francia márka nyerte el többször is a legjobb vodkának járó címet, ami nem más, mint a Gray Goose. Nagyon sok múlik a desztilláláson a minőséget illetően, ami befolyásolja a vodka árát is. Egyes fajtákat négyszer is desztillálják.

Ezzel magasabb alkoholtartalom és tisztább íz érhető el. Rengeteg prémium márka rendelésére nyílik lehetőségünk, amik között kiemelt helyet foglal el a Belvedere, Absolute Blue, vagy a Beluga Allure is. Többféle űrmérték közül válogathatunk, amelyek szinte márkánként változnak. A vodka ár bizonyos esetekben lehet nagyon alacsony, de némelyik termék akár a százezres nagyságrendet is elérheti.