Rengeteg olyan helyzet van az életben, amikor nem tudunk a hagyományos módon kezet mosni, de szükség van a fertőtlenítésre. Ezt a problémát tudja megoldani a MOL kézfertőtlenítő, ami webshopunkban több kiszerelésben is megtalálható. Közös bennük a sokrétű védelem, ami a baktériumokat, gombákat és a teljesség igénye nélkül, a vírusokat is eltávolítja a bőrünkről.

Ami ezt a készítményt praktikussá teszi, hogy hígítás és öblítés nélkül, közvetlenül a bőrön alkalmazva használható. Nem árt viszont tisztában lenni azzal, hogy a többi termékhez hasonlóan a MOL kézfertőtlenítő is akkor lesz hatékony, ha megfelelően használják. Az erősen bepiszkolódott bőrfelületről először egy nedves kendővel érdemes a szennyeződést eltávolítani, majd jöhet a fertőtlenítés.

Legalább egy percig dörzsöljük a kezünket, mégpedig folyamatosan nedvesen tartva azt. A MOL kézfertőtlenítő kiválóan alkalmas utazásokhoz, intézményekbe, otthonokba. Az egészen kicsi 120 ml kiszereléstől kezdve, a gazdaságos 4 literesig megrendelhető.