Ha van iparág, ami garantáltan nem fog eltűnni az idő múlásával és a technológia fejlődésével, az a szépségipar! Bizony, bátran kijelenthetjük, hogy amíg hölgyek milliói elégedetlenkednek a külsejükkel, mondván, igényesebb, modernebb, változatosabb megjelenésre vágynak, addig a szépségipar nagyra becsült szakemberei sem fognak unatkozni. Manapság már a legtöbb hölgy konyít valamelyest a manikűrözéshez, éppen ezért, ha rákeresünk a műköröm szett eladó olcson kulcsszavakra, garantáltan rengeteg találati eredmény jelenik majd meg a böngészőnk első oldalán.

De vajon beváltja-e a hozzá fűzött reményt az a termék, ami olcsó? Nos, a tapasztalat azt mutatja, hogy a gyanúsan olcsó, már-már ajándékszámba menő készletek mögött szinte minden esetben rejlik némi turpisság. Lehetséges, hogy a szett gél lakkjai nem igazán minőségiek, esetleg az UV LED lápmának van kevesebb elérhető funkciója, mint a magas színvonalat képviselő modelleknek.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nagyobb webáruházak ne ajánlhatnának időről-időre akciókat, így a műköröm szett eladó olcson nemcsak zsebbarát, de kiváló minőséget is képvisel. Persze tényleg nem érdemes elgarasoskodni a vásárlást, ha profin szeretnénk űzni a manikűrözést. Ha hihetünk a szakembereknek, a körömdíszek a mutatós manikűr alappillérei. A körömdíszek egyébként nagyon sokfélék lehetnek és nemcsak stílusban, de anyagban és formában is eltérhetnek egymástól.

A strasszkő az egyik legnépszerűbb dísznek számít a szakmában, hiszen igazi éke a szép manikűrnek, mivel elegáns fényben tünteti fel a viselőjét. Ezeknek az aprócska köveknek valóban csak a képzelet szabhat gátat, mivel azok a szivárvány összes színében tündökölve hódítanak már jó néhány éve. Pro-tipp kezdő manikűrösöknek! Amennyiben a körömdíszek kategóriájában a strasszokra esik a választásunk, minden esetben kombináljuk azt gél lakkal és nem a hagyományossal, hiszen így garantáljuk az eredmény strapabíróságát, akár hetekre is, természetesen anélkül, hogy leesnének a körmünkről az elragadó kövek.