Amikor klímát vásárolunk, akkor a beszerelésről is gondoskodnunk kell. Ha megbízható szakembert keres klíma felszereléshez, megmutatjuk hol találhatja meg az Önhöz legközelebbit! Soha ne próbáljuk meg saját kezűleg felszerelni, főleg hogyha nem értünk hozzá. Nem csak magát a berendezést tehetjük tönkre, de még veszélyes is lehet. Egy többemeletes panellakás esetén a kültéri egység felszerelése nem gyerekjáték, ráadásul nagyon veszélyes.

A Cascade klíma weboldalán, azonban gyorsan meg fogjuk találni azt a szakembert, aki a legközelebb van a lakhelyünkhöz. Légkondicionáló vásárlás után, már meg is van oldva a szerelés és nekünk már csak annyi dolgunk lesz, hogy hátradőlve megvárjuk, amikor végre beüzemelhetjük az újonnan vásárolt készülékünket. Sajnos sok álszakember létezik ebben a szakmában is. Azonban azok a klímaszerelő partnerek, akiket a Cascade kínál, egytől-egyig kiváló referenciákkal rendelkeznek.

Ablakklíma és mobil klíma esetén természetesen nem kell feltétlenül szakszerű segítséget kérnünk, azonban egy mennyezeti légkondicionál, vagy egy split klíma már teljesen más tészta. Egy vagy több falat át kell fúrni, meg kell tervezni a vezetékek helyét, a beltéri egységet is fel kell helyezni valamelyik falra. Nem kis munka, azonban egy tapasztalt csapatnak ez nem kerül többe, mint 3 maximum 4 óra. Ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy a készülék tökéletesen fog működni.

Nem minden webáruház biztosít felszerelést a vásárolt légkondicionáló mellé. Azonban a cascadeklima.hu weboldalán egyszerűen megtalálhatjuk a legközelebbi szakembert erre a feladatra. Választás előtt mindig győződjünk meg a légkondicionáló specifikációiról, mert könnyen pórul járhatunk, hogyha egy energiazabáló szörnyeteget engedünk be a lakásba. A Cascade klíma energiatakarékos indítással van ellátva, ráadásul egyes modellek még a téli -18 fokos hidegben is képesek tökéletesen működni, a beépített fejlett fűtőrendszernek köszönhetően. A fejlett kompresszoroknak köszönhetően ezek a klímák kimagasló minőségűeknek számítanak.