Igazi csemege a szemnek, amikor megpillantjuk ezeket a nyalánkságokat. Nem csak látványra fenséges, de ízre is nagyon finomak a kézműves fagylaltok.

Biztosan mindenki érezné a különbséget, hogyha megkóstolna egy egyszerű bolti fagyit és utána az ilyen kézműves műremeket. Sokkal teltebb és gazdagabb ízek, azonban ezt nem a rengeteg cukor hozzáadásával érik el, hanem azzal a 25 éves szakértelemmel, amivel a Hisztéria Fagylalt nagykereskedés rendelkezik.

Nem csoda, hogy ennyire népszerű, hiszen a kedvező árak mellett, az íz-választék is olyan gazdag, hogy felsorolni is nehéz lenne, viszont aki kíváncsi rá, az megtekintheti a hiszteriafagylalt.hu oldalon.

A hagyományos ízek mellett, mint a csoki, citrom, eper, olyanokat is találunk, mint a Kinder Maxi King, somlói galuska, sárkánygyümölcs és egyéb különlegességek. Biztosan számos olyan van, amit eddig még nem sikerült megkóstolnunk, de itt a remek lehetőség, hiszen ezt megtehetjük a WestEnd City Centerben, illetve a 2008-ban megnyílt Tápiószecsőn lévő cukrászdában.